Wat we doen
Kite Concepts creëert belevingen die je meenemen, verrassen. Op basis van analyse, creativiteit en innovatie creëren we nieuwe belevenissen. U kunt bij ons terecht voor ontwerp, styling, visualisatie, animatie, 360 ° Virtual tour , 360° animatie en conceptontwikkeling. Meer hierover vindt u bij onze diensten

Oprichter Joris Broeksteeg
6 jaar geleden is het idee voor Kite Concepts ontstaan. Ik ben begonnen als freelance creative na mijn opleiding vrijetijdsmanagement aan NHTV internationaal hoger onderwijs te Breda. Hier heb ik mij gespecialiseerd in de discipline Imagineering. Via de Efteling Academy ben ik aan de slag gegaan bij de Efteling op de afdeling Imagineering. Hier heb ik mijn minor en afstudeeropdracht volbracht, gericht op de beleving van de Efteling sprookjes. 

Daarvoor heb ik mijn diploma gastheerschap behaald aan de Rooi Pannen en ben ik werkzaam geweest in de horeca en evenementen. Hier heb ik kennis opgedaan over gastvrijheid, service en gast-flow.

Een andere passie is ontwerpen en het uitwerken van ideeën. Het creëren van een totale belevenis, daar ligt mijn kracht. Gericht op de beleving van een product of merk, of je het nu hebt over retail, bezoekersattracties, musea, horeca of evenementen." 

Kite Concepts
Waarom de naam Kite Concepts? Kite's stijgen op door een goed ontwerp dat gebruik maakt van de energie ter plaatse en voldoende draagkracht. Een kite is voorzien van stevige lijnen om te sturen of van koers te veranderen. Met een sierlijk ontwerp dat past binnen zijn omgeving, welke stil is maar de aandacht trekt. Ze zijn er in talloze vormen die schitteren hoog in de lucht. 

Gevestigd in Nijmegen
Kite Concepts is gevestigd in Nijmegen, centraal gelegen aan de rand van het centrum. Je vindt ons aan de Straalmanstraat 24 6521JM Nijmegen.